Чийзкейк NuCrema

Чийзкейк NuCrema

How to prepare:

За блата

  • Натрошаваме бисквитите (с помощта на кухненски робот, в хаванче или на ръка). 1. За блата - Чийзкейк NuCrema
  • Разтапяме маслото и го смесваме с натрошените бисквити. 2. За блата - Чийзкейк NuCrema
  • Така получената смес подреждаме на дъното на форма за торта/блат и печем в предварително загрята на 180 градуса фурна за 10-12 мин. 3. За блата - Чийзкейк NuCrema
  • След като е готов го изваждаме и го оставяме да се охлади до стайна температура. 4. За блата - Чийзкейк NuCrema

За крема

  • Разбиваме крем сиренето с миксер. Важно е то да бъде на стайна температура при смесването с останалите продукти. 1. За крема - Чийзкейк NuCrema
  • Добавяме лека по лека сметаната, като разбиваме през това време до получаване на хомогенна смес. Стремим се да не пребием много сметаната. След разбиването сместа трябва да остане леко течна. 2. За крема - Чийзкейк NuCrema
  • Към крема добавяме леко загрят (температурата трябва да е близка до стайната) какаов крем NuCrema и разбъркваме с шпатула до хомогенна смес. 3. За крема - Чийзкейк NuCrema
  • Изсипваме върху охладения блат и прибираме в хладилника.

За кувертюра

  • Загряваме сметаната до 90-100 градуса, като внимаваме да не достигне точка на кипене. 1. За кувертюра - Чийзкейк NuCrema
  • Заливаме белия крем NuCrema със сметаната и разбъркваме леко, докато се разтопи. 2. За кувертюра - Чийзкейк NuCrema
  • Изчакваме да се охлади до стайна температура и заливаме върху шоколадовата основа на чийзкейка. 3. За кувертюра - Чийзкейк NuCrema
  • Оставяме в хладилник за минимум 4 часа.
    Препоръчително време 12 часа или 1 нощ.

Аранжировка

  • Режем чийзкейка с мокър нож, за да направим правилни парчета.
  • Аранжираме с горски плодове и украса по избор.
Cooking time
30 minutes
Persons: 12

Needed products:

За блата:

  • 1 2/3 пакет обикновени какаови бисквити
  • 2 100-150 гр. масло

За крема:

  • 1 600 гр. крем-сирене
  • 2 300 гр. какаов крем NuCrema с лешници
  • 3 100 гр. захар
  • 4 250 мл. сметана
  • 5 1 щипка морска сол

За кувертюра:

  • 1 250 гр. бял крем NuCrema
  • 2 80 мл. готварска сметана

Get our latest news.

If you want to get updates on the newest NuCrema activities, sign up for our newsletter.